Nieuws over hersenletsel

Terug

Dans op Recept breidt uit met meer aanbod en meer locaties vanaf 4 september 2023

Dans op Recept is onbeperkt dansplezier, voor iédereen. Dans op Recept biedt wekelijkse danslessen speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of chronische pijn, Parkinson, MS en mensen met dementie. Want samen dansen ontspant, verbindt en laat zien wat je lichaam allemaal kan.

Dans op Recept wordt georganiseerd door een projectgroep. In de projectgroep werkt de organisatie samen met de dansdocenten. Zij worden geïnformeerd door de meedenkgroep. De meedenkgroep bestaat uit ervaringsdeskundigen, de meedenkers, die deelnemen aan de danslessen van Dans op Recept. Zo blijven de behoeften en wensen van de doelgroepen leidend en werkt men ook in de verbreding en verdieping van Dans op Recept - inclusief - samen. Dit is de website.

Friesland

Op 10 juni 2023 vond de voorstelling LE(E)F plaats door dansers van Dans op Recept. In deze voorstelling kreeg het publiek een inkijkje in de wekelijkse lessen en werden een paar prachtige solo’s gedanst. Natuurlijk mocht het publiek aan het eind zelf weer lekker meedansen. Bekijk hier het filmpje van de voorstelling. Deze voorstelling bestond niet alleen uit dans, maar ook uit een prachtig spoken word van Femke Weltevreden wat hier terug te zien is. Dit is de website Dans op Recept in Friesland.

Groningen

Vanaf maart is Dans op Recept in de provincie Groningen op vier locaties van start gegaan. In september komen hier twee locaties bij. Dit is de website Dans op Recept in Groningen.

Drenthe

Dans op Recept is afgelopen mei in de Drenthe van start gegaan. Na de zomer komen er zes lokacties bij.

Save the date: Kick off bijeenkomst donderdag 28 september 2023 in Assen!

Op 28 september vanaf 15.30 – 17.00 uur organiseren zij een kick-off bijeenkomst van Dans op Recept in podium Zuidhaege in Assen. U bent van harte welkom! In deze bijeenkomst vertellen ze over de missie van Dans op Recept, geven ze informatie over het wetenschappelijke onderzoek naar Dans op Recept en presenteer één van de groepen we een open les/voorstelling. En natuurlijk nodigen we u ook uit om mee te dansen! Een uitnodiging met het definitieve programma volgt begin september. Zet de datum 28 september alvast in je agenda! Dit is de website van Dans op Recept in Drenthe.

Dans op Recept breidt uit met meer aanbod en meer locaties vanaf 4 september 2023